21 sept rijdt Verkerk Volvo hockeyers van HC Houten

Nieuws afbeelding

Samen uit, samen thuis met Volvo 

Verkerk Volvo rijdt hockeyers van HC Houten  naar uitwedstrijden

In 2019 biedt Volvo dertig hockeyclubs een dag lang de beschikking over vier nieuwe auto’s voor het vervoer van en naar uitwedstrijden. Naast het partnerschap met de KNHB en verschillende hockey-internationals, ondersteunt Volvo samen met de dealers meer dan 100 hockeyverenigingen. Bijna dertig van deze hockeyclubs krijgen de kans om deel te nemen aan deze unieke activatie. HC Houten is daar één van en mag op zaterdag 21 september gebruik maken van de zogenoemde Carpool Activatie.


Carpool Activatie op HC Houten

Teams van HC Houten kunnen zich aanmelden voor de Carpool Activatie. Verkerk Volvo selecteert welke teams in aanmerking komen. Deze teams mogen op zaterdag 21 september gebruik maken van de nieuwe Volvo’s om naar hun uitwedstrijd te rijden. Voorafgaand aan de uitwedstrijd krijgen de chauffeurs een korte introductie over de succesvolle modellen. Meld je nu snel aan via deze linkhttps://app.smartsheet.com/b/form/6813d94f957d4878885998c1da0afe54


Nieuwe Volvo V60

De nieuwe V60 is Volvo haar nieuwe iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt. 


Nieuwe Volvo XC60

De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.


Volvo Driving Dutch Hockey

Volvo Car Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden. 

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda