Vandaag jarig

Tijn Arends
Mees Vellekoop

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
13-1
Toernooien bij HCHouten in 2019; Help je mee?!

Jaarlijks organiseren we voor onze jeugd en gezinnen diverse toernooien. De ervaring heeft geleid tot mooie draaiboeken. Deze zetten we om tot een leuke nieuwe toernooidag waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt. En natuurlijk aan het einde van de dag complimenten en een bedankje aan de toernooicommissie. En die commissies die zoeken jaarlijks nieuwe leden om het succes te kunnen voortzetten. Heb jij zin om op deze manier een bijdrage te geven aan onze mooie club, waarbij je tevens nieuwe mensen leert kennen? Of heb je een vraag? Stuur dan een berichtje aan Petra van der Meer [email protected]. Vooral ouders van de doelgroep zijn zeer welkom om te reageren.

·        Familietoernooi  - maandag 10 juni (2e Pinksterdag)

Dit toernooi is bedoeld voor alle leden, ouders en betrokken bij HC Houten met hun families, buren of teamleden. Er worden verschillende poules gemaakt waardoor jong en oud een superdag beleeft.

·        Frietentoernooi – 22 juni

Dit toernooi is bedoeld voor alle E8-tallen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt een gezellige dag sporten afgesloten met een welverdiende puntzak patat.

·        Shine your talent toernooi – 29 juni

Dit toernooi is speciaal voor onze breedte D en C jeugd. Behalve hockey kunnen de deelnemende teams ook ander talent laten zien met verrassende uitslagen en een hele leuke dag tot gevolg.

·        C en D voorbereidingstoernooi – (datum moet nog worden vastgesteld eind aug/begin sept)

Dit toernooi is bedoeld voor onze eerste twee D en C teams die we hiermee een goede start van de competitie geven.

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor