Vandaag jarig

Lise Fokkenrood
Melissa Slakhorst
Silvester Zaal

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
5-1
JB1 genomineerd voor Sportploeg van het jaar 2016

Naast de nominatie van Nanning van der Hoop, is er op het hockeyvlak ook nog een nominatie binnen HC Houten gevallen. JB1 van het seizoen 2015-2016 is namelijk genomineerd voor de categorie Sportploeg van het Jaar.

Als bestuur zijn wij blij dat ook de commissie de prestaties van de jongens van het afgelopen seizoen heeft erkend en hen heeft genomineerd voor deze prijs. Hun kampioenschap in hun Super-B poule en hun fantastische prestatie tijdens het landelijke finaledag zijn al voldoende waarborg voor deze nominatie. Het feit dat zovelen vanuit de vereniging naar Deventer waren afgereisd om ze te ondersteunen geeft ook aan hoe hun prestatie gewaardeed dient te worden (naast het feit dat het ook iets zegt over de betrokkenheid op onze vereniging, die eigenlijk ook wel een prijsje waard is).

De commissieleden zullen stemmen over wie zij de titel van Sportploeg van het Jaar willen toekennen. Eén stem is echter voorbehouden aan de inwoners van Houten en ons stemadvies is daarom: JB1. http://houtensnieuws.nl/iframe-breed/sportgala-houten-196452

Namens het bestuur,
Eric Gielisse
 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor