Vandaag jarig

Lise Fokkenrood
Melissa Slakhorst
Silvester Zaal

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
4-1
Nanning van der Hoop is genomineerd tot Sportvrijwilliger van het jaarMet trots meldt het bestuur dat onze Nanning van der Hoop is genomineerd tot Sportvrijwilliger van het jaar (voor het Houtense Sportgala). Wij waarderen de inzet van Nanning bijzonder. Nanning is projectleider van Sportief Netwerken waarin Houtense werkzoekenden worden begeleid met bewegen en vinden van werk (door onder andere presentaties van inspirerende sprekers). Hij heeft het trimhockey mee opgezet en heeft 22 jaar lang het trimhockey gegeven en begeleid. Hij leidt scheidsrechters op en begeleidt ze bij hun (eerste) wedstrijden. Hij co├Ârdineert en treft voorbereidingen voor de aanleg van het 6e veld en de zaalhockeyhal. Daarom geven wij U graag een stemadvies via deze link http://houtensnieuws.nl/iframe-breed/sportgala-houten-196452

Namens het bestuur van HCHouten

Gerrie van Wanrooij


Wat is het Sportgala?

Op maandag 6 februari 2017 wordt het Sportgala Houten georganiseerd. De Houtense sportwereld komt deze avond samen en onze sporters, teams, talenten, coaches en vrijwilligers krijgen een welverdiende plaats in de spotlight voor hun prestaties en inzet in het jaar 2016.

Het Sportgala Houten is de feestelijke avond waarop sportprestaties, sportaanbod en sportbeleving in Houten en door Houtenaren zo breed mogelijk worden gepresenteerd. En de avond waarop sporters en sportaanbieders elkaar ontmoeten, van elkaars activiteiten vernemen en ervaring en kennis kunnen uitwisselen. Ditmaal eens niet gekleed in sporttenue, maar strak in het pak of in de mooiste jurk.


 
Lilian Oosterlee, 9-1-2017 @ 16:20:05
Terechte nominative na zo veel jaren vrijwilligerswerk
Lilian Oosterlee, 9-1-2017 @ 16:20:29
Terechte nominative na zo veel jaren vrijwilligerswerk
Lilian Oosterlee, 9-1-2017 @ 16:20:58
Terechte nominatie na zo veel jaren vrijwilligerswerk

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor