Vandaag jarig

Lise Fokkenrood
Melissa Slakhorst
Silvester Zaal

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
20-12
De sponsorcommissie zoekt nieuwe enthousiaste leden!

Nieuwe leden sponsorcommissie gezocht


Sponsorcommissie en de toekomst:

HC Houten is als vereniging de laatste jaren enorm gegroeid. Het aantal sponsoren dat actief is op HC Houten is ook enorm toegenomen. De sponsorcommissie is de afgelopen twee jaar naast het voeren van gesprekken met bestaanden en nieuwe sponsoren ook druk geweest met enkele nieuwe projecten. Enkele voorbeelden van de projecten zijn het nieuwe het nieuwe HC Houten trainingspak, nieuwe HC Houten stickbags (januari 2017 komen er ook HC Houten junior stickbags), nieuwe HC Houten wedstrijdtenue en niet te vergeten de Grote Clubactie! 


Er zijn nog veel meer mooie projecten en initiatieven die binnen de sponsorcommissie gerealiseerd kunnen worden. Om dit te kunnen realiseren is de sponsorcommissie op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. 


De sponsorcommissie bestaat nu nog uit de volgende leden: Frans, Ed, Cathelijne en Jaap. Frans en Ed zullen aan het einde van het hockeyseizoen 2016/2017 de werkzaamheden voor de sponsorcommissie beëindigen. In verband met dit aanstaande vertrek willen wij graag de sponsorcommissie versterken met enkele nieuwe, energieke leden!


Acquisitie: 


Wij zijn op zoek naar mensen met een commerciële inslag die zich bezig willen houden met acquisitie. Werkzaamheden bestaan uit het aangaan van bestaande en potentiële sponsoren en het onderhouden van het sponsornetwerk. 


Evenementen ondersteuning

Ook wil de sponsorcommissie graag het team versterken met mensen die zich bezig houden met het opzetten van leuke en interessante acties voor de sponsoren. Denk hierbij aan het organiseren van business- en netwerkmeetings voor sponsoren, opzetten van bijvoorbeeld een verzamelactie van hockeyplaatjes van spelers van HC Houten (Hoogvliet). Ook wil de sponsorcommissie, na een succesvolle introductie van de GroteClubactie in 2015, dit evenement in 2016 weer op HC Houten organiseren. 


Administratieve ondersteuning

Tevens hebben wij behoefte aan iemand die ons administratief zou willen ondersteunen. Dit kan zijn door het opmaken en archiveren van contracten, het doen van verslaglegging van sponsorvergaderingen en het plaatsen van sponsorberichten op de website/App/Narrowcasting/Facebook/Twitter van HC Houten, etc. 


Eerder genoemde werkzaamheden zijn geheel vrij in te vullen, zodat je deze eventueel prima kunt combineren met uw dagelijkse werkzaamheden. Het werken binnen de sponsorcommissie is erg gezellig en uitdagend! Ben je geïnteresseerd stuur ons dan een mail ([email protected]) en dan drinken wij graag een kop koffie/thee met je om te praten over je eventuele bijdrage aan de sponsorcommissie!


De sponsorcommissie van HC Houten

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor