Vandaag jarig

Daphne Arts
Babette Monnee
Stijn Post

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


22-5
Prep jezelf en je teamgenoten!

Wil jij de allerbeste voorbereiding voor het nieuwe seizoen? HC Houten organiseert in samenwerking met SportWays van 22 t/m 24 augustus een voorbereidingskamp voor alle spelers van de B t/m F teams. Jullie clubtrainers en SportWays Technisch Directeuren zorgen ervoor dat jullie gedurende 3 ochtenden of 1 middag een heel tof
[ ..lees meer ]
22-5
MC1 en JC1 eindigen beiden in de top-3 van een internationaal toernooi in Parijs!

Het was fantastisch, het internationale hockey toernooi in Parijs waar de JC1 en de MC1 tijdens het prachtige Pinkster weekend aan deelgenomen hebben. Teams uit Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland streden om de prijzen op het sport terrein van Paris Saint-Germain (jaja, ook van die voetbalclub).
[ ..lees meer ]
22-5
Avondvierdaagse en Jongste Jeugdtrainignen

Volgende week dinsdag 29 mei tm vrijdag 1 juni wordt er de avondvierdaagse gelopen. Op deze dagen komen alle jongste jeugd trainingen vervallen.  Dit is de Frockeytraining op de woensdag en Fjes training op de vrijdag en alle E6 en de E8-tallen trainingen, waaronder de vaste/wisselkeeperstraining. Dit is een correctie op het eerdere
[ ..lees meer ]
20-5
Goede prestaties tijdens shoot out finales

Op 20 mei waren de shoot out finales voor het district Midden. Voor HC Houten is het een zeer geslaagde dag geworden.
[ ..lees meer ]
20-5
Hockey op kunstgras in de wijk De Tuinen

In Houten Zuid is door de gemeente een nieuw kunstgrasveldje neergelegd. Kinderen in de buurt kunnen nu dus volop hockeyen in de wijk. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en maak ze ook enthousiast voor hockey!
 
https://www.omroephouten.nl/nieuw-kunstgras-veldje-in-houten-zuid/
 
Dionne Puyman
[ ..lees meer ]
20-5
MB4 weer Kampioen!

Wat een top seizoen. Naast dat deze meiden enorm veel plezier hebben gehad in en naast het veld, waren ze ook nog eens zeer succesvol. Ongeslagen voorcompetitie, kampioen in de zaal en dan nu als klap op de vuurpijl kampioen van de reguliere competitie. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn deze toppers niet meer in te halen.
[ ..lees meer ]

Bijlage: 2018 MB4 veldkampioen 2.jpg
19-5
2 juni- Closing Summer Vibes afternoon - 14-18 uur

2 juni is het weer tijd voor een ouderwets feestje op de club!
Closing Summer Vibes Afternoon 14.00 uur - 18.00
DJ, Photo Booth, Mocktails,  and more . . .
Blaas die flamingo maar vast op!
[ ..lees meer ]
18-5
De betaalpas: Een zegen voor iedere bierpotmanager

Excel overzichten, te laat betalende teamgenoten, zelf voorschieten, altijd drank moeten halen omdat je pincode privé is? Herkenbaar bierpot managers? Dat kan anders.  Sinds een aantal jaar maakt ons team gebruik van een speciale betaalpas van Le Credit Sportif bij de bar van HCH. Erg handig want het gaat cash-loos en er is geen pincode nodig
[ ..lees meer ]
15-5
Hoera… ik ga naar de brugklas! Of toch een beetje spannend? Volg de brugklastraining bij TING!

Vijf ontspannen bijeenkomsten van 1,5 uur, verspreid over drie maanden. Voor groepachters die een vliegende start willen maken op de nieuwe school. Met:
de overstap van groep 8 naar de brugklas, de belangrijkste veranderingen…
praktische leren-leren tips voor de talen, exacte en overige vakken!
[ ..lees meer ]
12-5
JA1 en JB1 kampioen

Beide topteams in de jongenslijn hebben het kampioenschap vandaag veilig gesteld. JA1 speelt 2-2 gelijk en wint doordoor de SuperA en JB1 wint in de SuperB door met 4-2 van Cartouche te winnen. Op naar het landskampioenschap. Goed gedaan mannen. #bussenvolomaantemoedigen
9-5
ALV verplaatst naar 31 mei 2018!

Het bestuur heeft besloten de reeds aangekondigde ALV van 24 mei te verplaatsen aar 31 mei 2018. Reden is dat er een ongelukkige samenloop is met het jaarlijkse golftoernooi, waaraan ook veel van onze leden aan deelnemen. Om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk leden de ALV kunnen bezoeken is besloten de voorjaars ALV een weekje te verzetten.
[ ..lees meer ]
8-5
Planning laatste deel van het seizoen

Vanaf 23 april is het meivakantie voor de jeugd&jongste jeugd. Hieronder informatie over of je training de komende weken door gaat of juist niet. 23 t/m 29 april : meivakantie
- Jongste jeugd: vrij
-Breedte ABCD; optioneel in overleg met trainer. Zonder bericht geen training
[ ..lees meer ]
30-4
Algemene Ledenvergadering

Donderdag 24 mei 2018 / 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur) / Zaal 1/2 
Kom ook naar de voorjaars ALV! Daar kun je meepraten over de begroting voor het nieuwe verenigingsjaar en natuurlijk neemt het bestuur de leden weer mee in alle ontwikkelingen op de club. Verder op de agenda: - een kleine herstel aanpassing van de
[ ..lees meer ]
25-4
Vrijwilligers gezocht. Samen maken we de club!

Tot nu toe kregen we nog maar weinig reacties op de oproep voor vrijwilligers die vorige week per e-mail nieuwsbrief werd rondgestuurd. En we hebben nog steeds vrijwilligers nodig! We kunnen de club niet draaien zonder jullie hulp.
[ ..lees meer ]

Bijlage: Vacature nieuwsbrief_DP.pdf
13-4
HC Houten zoekt trainers

Voor het nieuwe seizoen, 2018-2019, is HC Houten opzoek naar nieuwe trainer(s). 
Wil jij trainer worden in plaats van werken bij bijvoorbeeld een supermarkt of i.p.v. kranten bezorgen? Dat kan! HC Houten zoekt trainers die voor een paar uur of voor meerdere dagen in de week trainingen wil verzorgen.
[ ..lees meer ]
25-3
HCHouten gaat weer golfen - 6e editie

Op  donderdag 24 mei 2018  staat alweer de 6e  HCHouten-Golf-Bokaal  op het wedstrijdprogramma. Deze unieke wedstrijd - individuele stableford over 18 holes - wordt gespeeld op de mooie golfbaan van onze sponsor  Utrechtse Golfclub Amelisweerd . 
18 Holes wedstrijd
[ ..lees meer ]
20-1
HC Houten Frietentoernooi 2018

Op 24 juni 2018 wordt op de velden van  HC Houten  het landelijk bekende en traditionele  FRIETENTOERNOOI gehouden. Een supergezellige afsluiting van het hockeyseizoen voor de  E8-tallen (jongens en meisjes). Doet jouw team ook mee?
[ ..lees meer ]

Bijlage: uitnodiging Houten 2018 frietentoernooi hchouten.pdf
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor