Wil jij trainen met Terrance en Maartje?

Nieuws afbeelding 17-6-2020

Ken jij Terrance Pieters en Maartje Paumen? Deze tophockeyers komen naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alleins en outsvan het hockey te leren. Vraag ze alles over hun sportmentaliteit, geef ze een panna die ze nooit meer vergeten en leer hun allerbeste hockeymoves. Ken je Terrance en Maartje nog niet? Kom naar het dagkamp en leer ze kennen!

Terrance komt elke week in actie voor Kampong Heren 1 en hij speelt ook in het Nederlandse elftal. Deze handige aanvaller dribbelt vliegensvlug het veld over, om vervolgens een snoeiharde backhand op de goal los te laten.
Maartje is één van de grootste hockeysters ooit. Ze heeft zo veel titels op haar naam staan dat je handen tekort komt. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won meerdere malen goud op verschillende toernooien én was topscorer op de Olympische Spelen. Daarnaast is ze door de FIH welgeteld twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld! Haar wapen? De sleeppush, die ze met een gigantische vaart telkens weer het goal in knalt.

Terrance en Maartje komen naar het kamp van 20 t/m 22 juli. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Meld je dan snel aan viahttps://nl.sportways.com/nl/locations/hc-houten?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Houten

Te gek nieuws:we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreakinclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen!

Bijlage

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda