Vandaag jarig

Lars Alberts
Tim Bos
Thomas Bredee
Thijmen Peek

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Download de app

Zoek


24-3
Welkom nieuw(st)e sponsor Tante Truus Pannenkoeken!

Namens de sponsorcommissie heten wij Tante Truus Pannenkoeken van harte welkom als nieuwste partner binnen onze Hockeyclub. De pannenkoeken zijn heerlijk bij Tante Truus en ook voor al onze leden zijn er speciale acties! Graag stellen wij Tante Truus in de gelegenheid zichzelf voor te stellen. Wellicht zien jullie Tante Truus zo nu en dan ook
[ ..lees meer ]
22-3
Bekerhockey! Vrijdag a.s. Houten H1 - Amstelveen H1

Komende vrijdag speelt Houten H1 wederom thuis voor de beker! Na 't Spandersbosch te hebben verslag met 2-0, wacht a.s. vrijdag Amstelveen H1. 
Om 20:30 start de wedstrijd op veld 1 van HC Houten. Rond 19:45 zal onze speaker, Dominik Batenburg de supporters ontvangen. 
[ ..lees meer ]
21-3
Jouw sfeerfoto op de nieuwe website van Hc Houten?

De huidige website is alweer een jaar of 5 oud. Er is inmiddels een app bijgekomen en de digitale wereld is in die tijd aardig veranderd. Kortom tijd voor verfrissing van de site. Inmiddels gaat het merendeel van onze pageviews via de app (95%) met meer dan 100.000 pageviews per week. Dus tijd voor een nieuwe site.
[ ..lees meer ]
20-3
Inschrijving familietoernooi gestart!

INSCHRIJVING FAMILIETOERNOOI 2017
Het jaarlijkse oergezellige familietoernooi vindt dit jaar plaats op maandag 5 juni, Tweede Pinksterdag! Alle informatie over dit gezellige familietoernooi is te vinden op www.hchouten-familietoernooi.nl . 
Ga voor alle updates naar Facebook  en Instagram . 
[ ..lees meer ]
19-3
Fietsen in de fietsenstalling

Parkeer je fiets in de stalling!   Het parkeren van fietsen op De Meerpaal is alleen toegestaan in de fietsenstalling. Het parkeren van fietsen bij de ingang van veld 4 en 5 en bij het handbalveld mag dus niet. Dit leidt tot gevaarlijke situaties en maakt de velden slecht bereikbaar!   Maak daarom gebruik van de
[ ..lees meer ]
19-3
Toezicht op inrijden Veerwagenweg

Het is verboden om de Veerwagenweg (de weg tussen de hockeyvelden) in te rijden. Ook is het niet toegestaan 'even' de kinderen af te zetten bij veld 4/5 en vervolgens weer terug te rijden. De politie houdt momenteel actief toezicht op de naleving van het verbod! Meerdere mensen hebben hierdoor al een bekeuring gekregen.   Het
[ ..lees meer ]
17-3
HC Houten Frietentoernooi 25 juni 2017

HC Houten Frietentoernooi
Zondag 25 juni 2017 wordt op de velden van HC Houten  het landelijk bekende en traditionele FRIETENTOERNOOI gehouden. Een supergezellige afsluiting van het hockeyseizoen voor de E8-tallen (jongens en meisjes). Doet jouw team ook mee?
[ ..lees meer ]

Bijlage: LOGO toernooi 2017.pdf
17-3
Beperkte bereikbaarheid MCHN Nieuwegein

Vanwege wegwerkzaamheden op de Structuurbaan die t/m 21 juli 2017 zullen duren, is MCHN vanaf de A27 vanuit het Zuiden niet bereikbaar.
U kunt MCHN wel gewoon vanaf de A12 bereiken.
 
Met vriendelijke groeten,
Edith van Maurik
wedstrijdsecretaris MCHN
Jongste Jeugd & Junioren

[ ..lees meer ]
17-3
De Ridder Hockey Oregon stick(er)tour

Op zaterdag 26 Maart, tussen 9.15 en 10.30 uur komt De Ridder Hockey naar H.C. Houten ter promotie van de De Ridder hockey clinicdagen! Gedurende deze ochtend worden er De Ridder Hockey Stickers, flyers en een Splinternieuwe Hockeystick weggegeven.
Zorg dat je er bij bent en maak kans op deze vette Oregon stick!!


[ ..lees meer ]
17-3
Shine Your Talent - hét toernooi voor C en D jeugd die uitkomen in de laagste 2 klassen.

Op 24 juni 2017zal het Shine Your Talent toernooi weer georganiseerd worden bij HCHouten. Voor jongens- en meidenteams die meer talenten hebben dan alleen hun hockeytalent.
Denk aan Graffiti spuiten van een eigen clubvlag, pannakooi voetbal, het bedenken en uitvoeren van een team yell en een (break-)dance battle.
[ ..lees meer ]
14-3
Selectietraject

De 2 de seizoenshelft is weer gestart en ondertussen zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen al in gang gezet, waaronder het selectietraject.
Anders dan in de voorafgaande jaren wordt de selectieweek naar voren gehaald, uit ervaring is onder andere gebleken dat de teamopgave richting de KNHB te kort op de selectie plaats vindt.
[ ..lees meer ]

Bijlage: Selectie- en teamindelingsproces.pdf
14-3
Meld je aan voor de selectieweek bij HC Houten

In de week van maandag 10 april tm donderdag 13 april zijn er selectietrainingen bij HC Houten. Deze selectietrainingen zijn ook bedoeld voor spelers van buitenaf die komend seizoen in aanmerking willen komen voor een prestatieteam. 
[ ..lees meer ]
9-3
Zit je in de D? Dan heeft Jorrit Croon een bericht voor je!

Speciaal voor jongens en meisje met de D-leeftijd organiseren ABN AMRO en ik de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en er zijn geen keepers. Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij jij met twee vrienden / vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams uit de regio! Als je in jouw regio bij de winnaars hoort
[ ..lees meer ]
8-3
Speeldagenkalenders 2017-2018

De KNHB heeft de speeldagenkalenders voor volgend seizoen bekend gemaakt. U vindt ze ook op onze website onder tabblad Hockey - Competitie - Speeldagenkalender. Handig bij het plannen van vakanties.
[ ..lees meer ]
7-3
Nieuw op HC Houten: De Goalie!

Nieuw op HC Houten : De Goalie!
Beste trainers / spelers,
ABN-AMRO sponsort als Partner van de Toekomst de door Top Sport & Spel ontwikkelde Goalie. De Goalie vervangt de keeper wanneer deze tijdens de trainingen ontbreekt. Met deze Goalie kunnen leden van jong tot oud op verschillende niveaus hun talent
[ ..lees meer ]
6-3
Belangrijke update Clinics van Floris de Ridder in meivakantie

Op 28 & 29 april organiseert De Ridder Hockey twee clinicdagen van 09.00 tot 17.00 op onze club! Een hele dag hockeyclinic van uitsluitend topspelers! Inmiddels is bekend geworden dat Nederlands elftal speler Bjorn Kellerman & Spaans international Salva Piera aanwezig zullen zijn voor een demo, training & handtekeningensessie.
[ ..lees meer ]

Bijlage: hockeyclinic voorjaarsvakantie2.jpg
22-2
American Party voor alle D-jeugd

Beste jongens en meisjes,
Het is weer tijd voor een feestje! 
Op zaterdag 8 april organiseert de feestcommissie voor alle kinderen die in de D-jeugd spelen een American Party. Van 20:00 tot 22:30 gaan de voetjes van de vloer in het clubhuis van HC Houten. 
[ ..lees meer ]

Bijlage: D-party
21-2
Aanbieding van ABN-AMRO: Met korting naar de EHL?

Beste leden van hockeyclub HC Houten
Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockey toernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood van vrijdag 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder de
[ ..lees meer ]
20-2
Weer fietsendief actief op De Meerpaal!

Waarschuwing: Wederom is er uit de fietsenstalling op De Meerpaal een fiets ontvreemd. Het bestuur roept daarom alle leden op om fietsen extra goed op slot te zetten. Het bestuur is bezig om zo spoedig mogelijk cameratoezicht bij de fietsenstalling te realiseren. Wij vragen een ieder om extra waakzaam te zijn en goed
[ ..lees meer ]
18-2
Nederlands Kampioenschap C-jeugd weer bij HC Houten!

De KNHB heeft de speellocaties van de landelijke competitie-evenementen bekend gemaakt. Dit jaar zullen voor de derde en laatste keer, het Nederlands Kampioenschap C-jeugd weer bij HC Houten worden gehouden. Op zaterdag 17 juni vinden de poulewedstrijden plaats met de (kruis-)finales op zondag 18 juni. Op de website van de
[ ..lees meer ]
12-1
HCHouten gaat weer golfen - 1e Lustrum

Op donderdag 18 mei 2017  staat alweer de vijfde  HCHouten-Golf-Bokaal  op het wedstrijdprogramma. Een eerste lustrum met extra mooie prijzen. Deze unieke wedstrijd - individuele stableford over 18 holes - wordt gespeeld op de mooie golfbaan van onze sponsor  Utrechtse Golfclub Amelisweerd . 

[ ..lees meer ]
20-12
De sponsorcommissie zoekt nieuwe enthousiaste leden!

Nieuwe leden sponsorcommissie gezocht


Sponsorcommissie en de toekomst:
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor