Vandaag jarig

Eva Hordijk

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Zoek


18-9
Ontwikkelen Mentale Vaardigheden bij HCH Prestatie Jeugd

Waarom hockey je? Wat vind je belangrijk in het team?  Waar let je op als je traint of een wedstrijd speelt?  Hoe kun je jezelf en/of je teamgenoten helpen als je gefrustreerd raakt door wat dan ook?  Wat kun je doen als je heel veel of juist te weinig wedstrijdspanning voelt?
[ ..lees meer ]
14-9
TeamSponsoring; waar moet ik rekening mee houden?

TeamSponsoring: wat moet ik weten?


Zeker nu aan het begin van het seizoen zijn er velen druk met het inrichten van het team. Sponsoring is steeds vaker een thema. Daarom deze update wat je daarvoor moet weten en hoe te handelen.
ALGEMEEN
[ ..lees meer ]
13-9
ALS-Icebucket challenge @Hc Houten: M8E1 nomineert JD1, MD1 en M8E2

Deze week werden de meiden van de M8E1, inclusief de coaches Bram en Brenda, genomineerd door teamlid Fleur. Deze uitdaging werd door het voltallige team aangenomen en vrijdag na de training werd er gezamenlijk een nat pak gehaald. Uiteraard hoorde daar ook het doorgeven van de nominatie bij. Genomineerd zijn de JD1, MD1 en M8E2. We gaan ervan uit
[ ..lees meer ]
12-9
Houten Dames 1 heeft er zin in!

Het is alweer enige tijd geleden dat u iets gehoord heeft van uw Dames 1. Daarom is het nu tijd voor een begin-van-het-seizoen update over uw lievelingsploeg. Leest u vooral verder.

[ ..lees meer ]
11-9
Speelgerechtigheid of te wel wie mag waar invallen!

Beste coaches, managers en aanvoerders,
De competitie is weer in alle hevigheid losgebarsten en dan wil het natuurlijk wel eens voorkomen dat je team te weinig spelers heeft. Niet komen opdagen als team is geen optie, dus ga je, als coach, manager of aanvoerder opzoek naar invallers (eventueel in overleg met of met
[ ..lees meer ]

Bijlage: Speelgerechtigdheid 2014-2015 aantekening.pdf
10-9
Na enorm succes start Fysioworkshop de Meerpaal weer met de Bootcamp!

Vanaf maandag 29 september starten we weer met de Bootcamp. 
12 bijeenkomsten, 12 achtereenvolgende maandagen , elke maandag van 20:30 tot 21:30 uur . 


Kosten:
12 lessen voor € 60,-
Losse les € 8,-


Minimaal aantal deelnemers: 15
[ ..lees meer ]
7-9
Volvo Nederland verlengd Clubbonusactie

Goed nieuws want Volvo Nederland heeft besloten de Clubbonusactie met wederom een jaar te verlengen tot 1 september 2015.  Door de sponsorovereenkomst die we als club hebben met Verkerk Volvo in Houten ontvangen we €1.000 per verkochte Volvo.  Voor meer info over de actie zie de sponsoracties of 
[ ..lees meer ]
6-9
Shake hands; ook op onze vereniging

Sportiviteit & Respect hebben wij als HC Houten hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand. Dat willen we graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren. Shake Hands is een initiatief dat in het afgelopen seizoen vanuit alle
[ ..lees meer ]
3-9
Mededeling Materialen en Lockers

Beschikbaarheid lockers
Vooralsnog zijn er geen lockers op de club beschikbaar voor de keeprstas van nieuwe  8-tallen. Ook v oor keepertas 6-tallen zijn geen lockers beschikbaar. Als geen locker keepertas kan worden toegewezen moet de keepertas steeds mee naar huis en kan niet op de club blijven.
[ ..lees meer ]
2-9
Briefing voor clubscheidsrechters

Het seizoen is weer begonnen, net als voor spelers is het voor scheidsrechters van belang om even de regels door te nemen voordat je gaat fluiten!

Vanuit de KNHB krijgen we ook nog wat extra aandachtspunten, de Briefing.

Lees deze door en veel plezier op het veld.

Erik de Leeuw den Bouter
[ ..lees meer ]

Bijlage: Briefing clubscheidsrechters 2014-2015.pdf
30-8
Ben jij trainer/coach en wil jij ook een te gek coachbord?

NOG EEN VETTE ACTIE
Ben jij een coach komend seizoen op HC Houten en wil je ook een super coachbord?
Wij bieden je aan om er een via ons te kopen. Onze penningmeester past op de centjes, maar is bereid een stuk van de kosten voor deze ondersteuning te dragen.
[ ..lees meer ]
25-8
HCHouten start speciale keepersschool i.s.m. Goalieworks

Met trots kunnen we melden dat HCHouten en GoalieWorks gaan samenwerken. Vanaf komend seizoen is HCHouten de vaste trainingslocatie voor de vierde keepersschool van GoalieWorks. Op deze keepersschool trainen al onze jeugdkeepers (ABDC) , maar er kunnen ook keepers van andere verenigingen aan deelnemen.

[ ..lees meer ]
25-8
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Geachte leden,
Vanaf heden staat het trainingsschema voor het komende seizoen op de site van HC Houten.  Zie Trainingsleden veld . Het schema doet in principe deze week al zijn intrede. Let u hierbij wel op dat sommige trainers nog steeds op vakantie kunnen zijn wegens de late vakantieperiode in deze regio.
[ ..lees meer ]
16-7
Trainingsschema Jongste Jeugd bekend!

We hebben een mijlpaal bereikt. Het trainingsschema voor de jongste jeugd is bekend. Op veler verzoek is er hard gewerkt om het al voor de zomer bekend te hebben. Door de inzet van vele vrijwillige uren van de lijnco√∂rdinatoren en anderen is olv STK het trainingsschema voor de Jongste Jeugd samengesteld, zie bijlage.   We hebben onze
[ ..lees meer ]

Bijlage: Publicatie Trainingsschema Jongste Jeugd HC Houten.pdf
21-5
BBQ op Sportcomplex de Meerpaal

BBQ Sportcomplex de Meerpaal

Op sportcomplex de Meerpaal kunt u heerlijk genieten van een verzorgde barbecue.. Na uw wedstrijd samen met het gehele team gezellig aan de barbecue. Wellicht gezellig samen met uw tegenstander en/of familie.
Algemeen
[ ..lees meer ]
7-3
Alcoholbeleid

  Alcoholbeleid!
 
Per 1 jan is de wettelijke leeftijdsgrens voor alcohol verhoogd van 16 naar 18 jaar. Dat betekent dat er vanaf dat moment op sportcomplex De Meerpaal (maar ook in andere sportkantines, supermarkten, slijterijen en horeca) geen alcohol meer verkocht wordt aan mensen onder de 18 jaar.
[ ..lees meer ]