Vandaag jarig

Marjolein van Amersfoort
Lucas van Kreveld
Victor de Ruiter

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Zoek


19-10
Gezocht een cornermasker

Afgelopen week is de de keeper van JD2 na de keeperstraining een cornermasker vergeten. Het masker is afgegeven bij de bar, maar niemand weet wie hem in ontvangst heeft genomen.

Op het masker staan oude gegevens (MC3 en een oud mobiel nummer).

[ ..lees meer ]
17-10
Vacature communicatie commissie onderdeel Sociale media

De communicatiecommissie zoekt iemand die bekend is met het gebruik van sociale media, dan wel zich daarin wil bekwamen. Voor onze in- en externe communicatie willen we meer en beter gebruik maken van de sociale media. Op dit moment is er binnen de huidige bezetting van de communicatiecommissie niet voldoende kennis aanwezig. Wij zouden
[ ..lees meer ]
17-10
Vacatures coördinator Meisjes A, Jongens A

Vanwege de overstap naar het Bestuur van Eric Gielisse en Gerrie van Wanrooij zijn we op zoek naar een coördinator Meisjes A en een coördinator Jongens A.
[ ..lees meer ]
17-10
Vacatures coördinator Meisjes A, Jongens A

Vanwege de overstap naar het Bestuur van Eric Gielisse en Gerrie van Wanrooij zijn we op zoek naar een coördinator Meisjes A en een coördinator Jongens A.
[ ..lees meer ]
17-10
Play-offs voorcompetitie: MA1, JA1 en JB1 spelen supercup

De MA1, JA1 en JB1 hebben zich zaterdag 11 oktober weten te kwalificeren voor de Super A en B poule. Dit is het op een na hoogste niveau wat je kan bereiken in het jeugd hockey. Hierdoor gaan deze teams buiten het district midden Nederland hockeyen. De club is trots op deze prestaties.

[ ..lees meer ]
13-10
Herfstvakantie

Geachte leden en ouders,
in de week van 20 tot 24 oktober is het herfstvakantie in onze regio. Voor de  prestatie-jeugd , de b ree dte-jeugd en de J ongste Jeugd zijn er in die periode dan ook geen trainingen.
[ ..lees meer ]
13-10
1 november 2014 Verkoopbeurs en verkoop gevonden voorwerpen

Zaterdag 1 november 2014 wordt weer een tweede hands verkoopbeurs gehouden. Wil je je hockeyspullen te koop aanbieden, lever deze dan op tussen 8:30 en 9:30 uur in bij de stand in het clubgebouw. De goederen moeten voorzien zijn van een label met naam en prijs. 25 procent van de verkoopopbrengst is voor de hockeyvereniging.
[ ..lees meer ]
11-10
HockeyPartner bedankt

Speciale dank aan onze leverancier  HockeyPartner . Niet alleen vanwege de mooie korting die ze ons gaven bij de aankoop van 2 nieuwe hockeydoelen, maar zeker ook voor de 50 kwartetspellen HockeyPlezier die zij ons voor de jongste jeugd kado gaven! 
[ ..lees meer ]
11-10
ABN AMRO verlengt sponsorovereenkomst met weer 2 jaar

Sinds ingang van seizoen 2012-2013 is ABN AMRO onze hoofdsponsor. Samen met ABN AMRO hebben we inmiddels vele initiatieven en activiteiten op de club gehouden waar ook de leden direct voordeel van hebben genoten. Denk aan sponsoring van het AB-toernooi, 2x clinics voor de E&D jeugd, clinic voor de trimmers en binnenkort op 25 oktober de
[ ..lees meer ]
11-10
Parkeren op Sportcomplex Meerpaal

Sportcomplex Meerpaal beschikt over een groot parkeerterrein. Dit parkeerterrein biedt meestal voldoende plaats. Alleen in het weekend (vooral op zaterdagochtend) is het aantal parkeerplaatsen te krap en wordt er in de berm of op de stoep geparkeerd. Dat is gezien het plaatsgebrek voorstelbaar. Wij merken echter dat er regelmatig ook buiten
[ ..lees meer ]
6-10
Houtwerk nummer 36 on-line!

Houtwerk nummer 36 is weer een informatieve editie geworden. We laten u kennis maken met Tom de Haan , de nieuwe trainer/coach van Dames 1. We kijken met Reiner Vellinga , trainer/coach Heren 1, terug op het afgelopen seizoen en blikken vooruit op dit seizoen.
[ ..lees meer ]
6-10
Sponsor in Beeld: Rijschool Schonenburg - Ruud Verburg

Geen sportclub kan zonder goede en betrouwbare sponsors. Ook HC Houten niet. Rijschool Schonenburg is zo’n sponsor waarmee de samenwerking goed en constructief verloopt, met zowel voor de sponsor als HC Houten een ‘win-win’ situatie. Reden voor de redactie van het Houtwerk deze sponsor op te zoeken. Het werd een leuk gesprek met Ruud
[ ..lees meer ]
6-10
Clubfacet: HC Houtenaren op top Mont Blanc!

Gesprekken langs de lijn of in het clubhuis gaan natuurlijk vaak over hockey, maar soms praat je met clubgenoten ook over andere passies. Zo sprak ik in september 2013 met Kees van Dalen al eens over bergwandelen, paragliding, skiën etc. Ik had enkele weken daarvoor mijn eerste 4000’er beklommen (de Gran Paradiso in Italië) en Kees
[ ..lees meer ]
6-10
Clubfacet in gesprek met Reiner Vellinga - trainer/coach Heren 1

De eerste wedstrijden van het seizoen 2014-2015 zijn alweer gespeeld. Dat geldt ook voor Heren 1. We spreken met de trainer coach van Heren 1, Reiner Vellinga. We kijken met hem terug op het afgelopen seizoen, waarin het vlaggenschip van het mannenhockey van onze club degradeerde naar de Tweede Klasse. En we kijken natuurlijk vooruit op dit
[ ..lees meer ]
6-10
Clubfacet in gesprek met Tom de Haan - nieuwe trainer/coach Dames 1

Deze zomer hebben we afscheid genomen van Tim Oudenaller als trainer coach van Dames 1 bij HC Houten. Tom de Haan is zijn opvolger. Tom is 26 jaar oud en heeft de afgelopen jaren met veel plezier bij MHC Ede gewerkt, waar hij met JA1 de Landelijke competitie wist te halen. Het Houtwerk zocht deze nieuwe trainer coach van Dames 1 op voor een
[ ..lees meer ]
3-10
“Hockeyblessures en preventie”

Op zaterdag 1 november gaat de tweede bijeenkomst plaatsvinden onder leiding van Tim Knaapen met als onderwerp "Hockeyblessures en preventie".
De bijeenkomst begint om 17.00 en is grotendeels praktisch ingericht. Sportkleding wordt dus aangeraden, want we gaan het veld op.
[ ..lees meer ]

Bijlage: Hockeyblessures en preventie.pdf
2-10
Nieuwe kandidaat-bestuursleden en bestuurssamenstelling

Terugtredende bestuursleden
In de ALV van mei is bekend gemaakt dat Stefan de Leeuw zijn functie als bestuurslid Prestatiehockey heeft neergelegd, vanwege zijn nieuwe sportieve uitdaging bij Fletiomare. Stefan blijft gelukkig ook bij Houten actief maar heeft zijn bestuursactiviteiten dus beëindigd. Wij
[ ..lees meer ]
30-9
Lustrum finale feest op 8 november

LUSTRUM FINALE FEEST
Zaterdag 8 november
21.00 - 02.00 uur
Op zaterdag 8 november sluiten we het lustrum jaar af met een spetterend eindfeest. Onder leiding van de live-band Leuk dat je d’r bent band vieren wij ons 30-jarig bestaan.
Locatie: clubhuis
[ ..lees meer ]

Bijlage: Lustrumpdfsite.pdf
27-9
Andrew Ross, speler uit Heren 1, zoekt een baan!

Op dit moment hebben we als HC Houten een lid uit Nieuw Zeeland n.l. Andrew Ross. Andrew is 20 jaar en is naast speler van Heren 1 zeer actief met het geven van trainingen en het coachen van verschillende teams. Op de foto staat hij links achteraan als trainer/coach van JC2. 
[ ..lees meer ]
27-9
De sponsorcommissie zoekt nieuwe enthousiaste leden!

"Zonder sponsorcommissie geen sponsoren, zonder sponsoren geen HC Houten!"


NIEUWE LEDEN SPONSORCOMMISSIE GEZOCHT :


Sponsorcommissie en de toekomst:
[ ..lees meer ]
24-9
De Gezondesportkantine


Wij presenteren u DE GEZONDE SPORTKANTINE
Om sporters van HCH, De Dragons en HVH, jong en oud, beter en voedzamer eten en drinken in het clubhuis aan te kunnen bieden.
[ ..lees meer ]
3-9
Mededeling Materialen en Lockers

Beschikbaarheid lockers
Vooralsnog zijn er geen lockers op de club beschikbaar voor de keeprstas van nieuwe  8-tallen. Ook v oor keepertas 6-tallen zijn geen lockers beschikbaar. Als geen locker keepertas kan worden toegewezen moet de keepertas steeds mee naar huis en kan niet op de club blijven.
[ ..lees meer ]
25-8
HCHouten start speciale keepersschool i.s.m. Goalieworks

Met trots kunnen we melden dat HCHouten en GoalieWorks gaan samenwerken. Vanaf komend seizoen is HCHouten de vaste trainingslocatie voor de vierde keepersschool van GoalieWorks. Op deze keepersschool trainen al onze jeugdkeepers (ABDC) , maar er kunnen ook keepers van andere verenigingen aan deelnemen.

[ ..lees meer ]
21-5
BBQ op Sportcomplex de Meerpaal

BBQ Sportcomplex de Meerpaal

Op sportcomplex de Meerpaal kunt u heerlijk genieten van een verzorgde barbecue.. Na uw wedstrijd samen met het gehele team gezellig aan de barbecue. Wellicht gezellig samen met uw tegenstander en/of familie.
Algemeen
[ ..lees meer ]
7-3
Alcoholbeleid

  Alcoholbeleid!
 
Per 1 jan is de wettelijke leeftijdsgrens voor alcohol verhoogd van 16 naar 18 jaar. Dat betekent dat er vanaf dat moment op sportcomplex De Meerpaal (maar ook in andere sportkantines, supermarkten, slijterijen en horeca) geen alcohol meer verkocht wordt aan mensen onder de 18 jaar.
[ ..lees meer ]
25-9
TeamSponsoring; wat moet ik weten en wat kan ik doen?

Teamsponsoring: wat moet ik weten?
Het voeren van het HCHouten-logo en sponsoruitingen op de wedstrijdkleding, maar ook op trainingspakken, tassen etc. mag ALLEEN na overleg met de sponsorcommissie. Het bestuur staat niet toe dat op een andere wijze met reclame-uitingen wordt gewerkt.
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor