Vandaag jarig

Eva Duyvesteyn
Megan van Hove

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Zoek


16-4
Lustrum veilingdiner groot succes

Afgelopen zaterdag is het 1e HC Houten lustrum veiling diner gehouden. Het was in alle opzichten een groot succes. Een gezellig en heerlijk diner, een af en toe hilarische veiling en een prachtige opbrengst voor onze club!
In het Houtwerk zullen we een binnenkort een uitgebreid verslag doen.
[ ..lees meer ]
15-4
Lustrum truien levering en verkoop

Deze week kunnen weer lustrum truien besteld en afgehaald worden. We zijn er woensdag tijdens de mini-instuif, vanaf ca 17.00 uur en zaterdagochtend.


[ ..lees meer ]
15-4
TIPS D-C-B-A-jeugd

Geachte trainer/coaches,
het is weer tijd voor het invullen van de TIPS beoordeling voor uw team in LISA. De TIPS beoordelingen zullen openstaan van 15 april t/m 9 mei. Vanuit het Sport Technisch Kader (STK) zullen er enige handvatten gegeven worden en wordt de mogelijkheid geboden om de beoordeling samen met het STK in te
[ ..lees meer ]

Bijlage: Invullen van TIPS beoordeling(1).pdf
14-4
Nationale Sportkampen in de mei- en zomer weer op HC Houten!

De Nationale Sportkampen komen in de mei- en zomervakantie weer naar HC Houten! Op het Tophockeykamp (8-14 jaar) krijg je elke dag een clinic van een (inter)nationale topper, een speler of coach. Wil je naast hockey ook nog andere sporten doen en net zoveel plezier beleven? Schrijf je dan in voor het Original Hockeykamp (6-14 jaar)
[ ..lees meer ]
12-4
Meisjes D2 nu al kampioen!!

Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft MD2 het kampioenschap nu al binnen. Met 33 punten uit 11 wedstrijden zijn zij zeker van het kampioenschap!!!Gefeliciteerd!!!!

Marja Pronk
Lijncoordinator MD
[ ..lees meer ]
11-4
Lustrum truien levering en verkoop

Bijna alle bestelde truien zijn uitgeleverd door de leverancier! Deze zijn vanaf morgen af te halen in het clubhuis bij de tafel van de lustrumcommissie. Wij zijn zaterdag en zondag weer aanwezig, ook voor nieuwe bestellingen. Het is fantastisch om te zien hoe onze club roze en groen kleurt!    De lustrumcommissie 
[ ..lees meer ]
11-4
Vrije dagen, vakanties en avond4daagse

Geachte leden en ouders,
in de komende periode zijn er een flink aantal speciale dagen en vakanties. In het schema hieronder (en nogmaals in de bijlage) vinden jullie alle vrije dagen en vakanties van Pasen tot en met de selectieweken.
met vriendelijke groet
Dominik Batenburg STK HC Houten
[ ..lees meer ]

Bijlage: Mei 2014.xlsx
10-4
Arbitrage commissie HC Houten, de beste van onze regio

Dinsdag avond 8 april is de arbitrage commissie van HC Houten uitgeroepen als beste van Midden Nederland  Richard Jansonius, portefeuillehouder verenigingsarbitrage Midden Nederland bij de KNHB, vertelde in zijn speech dat er vorig seizoen geen klachten zijn binnen gekomen over de arbitrage op onze club. Hij roemde ook de organisatie.
[ ..lees meer ]
4-4
Controles op de Veerwagenweg

Controles op de Veerwagenweg
Vanaf 14 april 2014 gaan de gemeente Houten en de Politie streng handhaven op automobilisten die stilstaan of parkeren op de Veerwagenweg langs de hockeyvelden. 

[ ..lees meer ]
2-4
Team uit Zuid Afrika speelt tegen MA1 HC Houten

Dinsdag 1 april (nee het was echt geen grap) speelde een Zuid Afrikaans team onder de 18 jaar een oefenwedstrijd tegen onze MA1. Het Zuid Afrikaanse team is een college team dat een week lang te gast is in Nederland en tegen diverse teams speelt. Zo hadden ze al een wedstrijd gespeeld tegen Alliance uit Heemstede en spelen ze nog
[ ..lees meer ]
20-3
Clubbonusactie Verkerk Volvo levert eerste €1.000,- op!

Door de clubbonusactie met Verkerk Volvo Houten krijgen we voor elk clublid (of ouder van jeugdlid) die bij Volvo Verkerk een nieuwe Volvo koopt of least €1.000 voor de clubkas.     Pieter Molen, zelf actief bij de club en vader van 2 jongens die bij de club hockeyen, heeft de eerste €1.000,- voor de club in ontvangst
[ ..lees meer ]
18-3
Start kaartverkoop WK Hockey 2014 bij HCH!

HC Houten heeft een flink aantal kaarten weten te bemachtigen voor het WK Hockey 2014. Zaterdag 31 mei gaan we met de bus richting Den Haag. In eerste instantie zijn de kaarten te bestellen door de vrijwilligers van onze club. Mensen die zich voor en achter de schermen inzetten om onze club goed te laten draaien.  Elke vrijwilliger kan 1
[ ..lees meer ]
18-3
Houten Café: Paul van Ass

Tijdens een zeer druk bezochte en gezellig Houten Café was Paul van Ass dinsdag 11 maart jl. te gast. Paul van Ass is sinds de zomer van 2010 bondscoach van het Nederlands Hockey Herenteam. In 2012 behaalde hij met zijn team de zilveren medaille op de Olympische spelen in Londen. Onlangs won hij de World Hockey League in
[ ..lees meer ]
13-3
HC Houten trainingspakken vanaf nu verkrijgbaar bij Telstar Megastore Houten

Vanaf vandaag is het mogelijk de nieuwe HC Houten trainingspakken te kopen bij Telstar Megastore Houten gevestigd op de Duwboot 22 in Houten. De trainingspakken zijn van het Nederlandse hockeymerk Stag en op bijgaande afbeelding een voorbeeld van de prachtige pakken. De Heren en Dames I dragen de nieuwe pakken al.


[ ..lees meer ]
12-3
Clubscheidsrechter PLUS (CS+) opleiding op HC Houten

Geef je op voor de Clubscheidsrechter PLUS (CS+) opleiding op HC Houten

Voor wie is de CS+ bedoeld?
[ ..lees meer ]
9-3
HCHouten gaat (weer) golfen

Fore - Op woensdag7 mei 2014 staat de tweede HCHouten-Golf-Bokaal op het wedstrijdprogramma. Vorig jaar is de eerste gespeeld en is toen gewonnen door Michiel Bruinsma. Deze unieke wedstrijd  - individuele stableford over 18 holes - wordt gespeeld op de mooie golfbaan van de Utrechtse Golfclub Amelisweerd .

[ ..lees meer ]
7-3
Alcoholbeleid

  Alcoholbeleid!
 
Per 1 jan is de wettelijke leeftijdsgrens voor alcohol verhoogd van 16 naar 18 jaar. Dat betekent dat er vanaf dat moment op sportcomplex De Meerpaal (maar ook in andere sportkantines, supermarkten, slijterijen en horeca) geen alcohol meer verkocht wordt aan mensen onder de 18 jaar.
[ ..lees meer ]