Vandaag jarig

Tom Arnhold
Troy Craanen
Erik Portman
Eline Verkade

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Zoek


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 10 mei 2014
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit J6E4 Doornse Hockey Club JE1
24-4
Keepersclinic met Floortje Engels

Op 13 mei komt Floortje Engels, oud keepster Nederlands elftal, naar HC Houten voor een exclusieve keepersclinic.
[ ..lees meer ]
25-4
MD2 opent Hoogvliet Paspoortkaartenactie!

Afgelopen woensdag hebben de kampioenen van MD2 de Hoogvliet-paspoortactie geopend. Na een warm welkom met een kleine traktatie mochten ze het lint voor de ingang van de winkel doorknippen, om zo feestelijk de actie officieel te openen.
[ ..lees meer ]
23-4
Houtwerk nummer 34 on-line!

Houtwerk nummer 34 is klaar. We spreken met Peter van Oort, planner van de keukendiensten op de zaterdag en zondag. Een uitgebreid interview met Tim Knaapen , locatiemanager van Fysioworkshop Meerpaal.
 
[ ..lees meer ]
22-4
Scheidsrechter cursus voor coaches/ouders

We organiseren nog een scheidsrechter cursus dit jaar met het examen op 20 mei.
 
Voor deze cursus hebben we ook plaats voor coaches en ouders die meer van de regels willen weten en ook af en toe een wedstrijd willen fluiten.
 
[ ..lees meer ]
22-4
Seniorenfeest vrijdag 9 mei

Trek je superhelden pak maar uit de kast want we gaan weer een feestje bouwen op HCHouten. Op vrijdag 9 mei vindt weer het SeniorenFeest plaats. Dit feest is bestemd voor alle senioren en a-jeugd. Dus noteer het in je agenda!
Wij zullen zorgen voor de leuke hits en de nodige gezelligheid om er een top feest van te maken.
[ ..lees meer ]
22-4
Drie HC Houten spelers naar finale NK Shootout!

Op maandag tweede paasdag werden de districtskampioenschappen gehouden voor de NK shootouts van 2014. Onze club werd daar vertegenwoordigd door Roxanne van Baaren, Vivienne Kastrop, Marijke van der Vossen, Ties Brouwers, Wouter van Battum en Kees Dekkers, en hoe!
[ ..lees meer ]
19-4
Nieuwe leden sponsorcommissie gezocht

Zonder sponsorcommissie geen sponsoren, zonder sponsoren geen HC Houten!
De sponsorcommissie zoekt enthousiaste, creatieve, commerciële nieuwe leden!
Huidige situatie:
[ ..lees meer ]
18-4
Nog tot eind april 20% korting op HC Houten trainingspakken

Naast de Heren en Dames I zie je steeds meer leden op de club in het nieuwe HC Houten trainingspak. Een aantal jeugdleden heeft ook al zijn naam er op laten zetten.
[ ..lees meer ]
17-4
Met je team naar het WK Hockey?! WK Kaarten nu te koop!

Op zaterdag 31 mei gaan we met HC Houten naar het WK Hockey in Den Haag. En we hebben nog dagkaarten te koop. Dus wil jij met je team, familie of je vrienden naar het WK, bestel dan kaarten via wkkaarten@hcouten.nl. Op=Op.
[ ..lees meer ]
17-4
Paul Uilenbroek en Maarten Jacobs slagen met vlag en wimpel voor hun PVB

Afgelopen zaterdag zijn er weer 2 CS+'ers
(clubscheidsrechter +) van Hockey Club Houten geslaagd voor hun 'proef van
bekwaamheid'. Paul Uilenbroek en Maarten Jacobs hebben volgens de examinator
[ ..lees meer ]
16-4
Lustrum veilingdiner groot succes

Afgelopen zaterdag is het 1e HC Houten lustrum veiling diner gehouden. Het was in alle opzichten een groot succes. Een gezellig en heerlijk diner, een af en toe hilarische veiling en een prachtige opbrengst voor onze club!
In het Houtwerk zullen we een binnenkort een uitgebreid verslag doen.
[ ..lees meer ]
15-4
TIPS D-C-B-A-jeugd

Geachte trainer/coaches,
het is weer tijd voor het invullen van de TIPS beoordeling voor uw team in LISA. De TIPS beoordelingen zullen openstaan van 15 april t/m 9 mei. Vanuit het Sport Technisch Kader (STK) zullen er enige handvatten gegeven worden en wordt de mogelijkheid geboden om de beoordeling samen met het STK in te
[ ..lees meer ]

Bijlage: Invullen van TIPS beoordeling(1).pdf
14-4
Nationale Sportkampen in de mei- en zomer weer op HC Houten!

De Nationale Sportkampen komen in de mei- en zomervakantie weer naar HC Houten! Op het Tophockeykamp (8-14 jaar) krijg je elke dag een clinic van een (inter)nationale topper, een speler of coach. Wil je naast hockey ook nog andere sporten doen en net zoveel plezier beleven? Schrijf je dan in voor het Original Hockeykamp (6-14 jaar)
[ ..lees meer ]
11-4
Vrije dagen, vakanties en avond4daagse

Geachte leden en ouders,
in de komende periode zijn er een flink aantal speciale dagen en vakanties. In het schema hieronder (en nogmaals in de bijlage) vinden jullie alle vrije dagen en vakanties van Pasen tot en met de selectieweken.
met vriendelijke groet
Dominik Batenburg STK HC Houten.
[ ..lees meer ]

Bijlage: Mei 2014.xlsx
10-4
Arbitrage commissie HC Houten, de beste van onze regio

Dinsdag avond 8 april is de arbitrage commissie van HC Houten uitgeroepen als beste van Midden Nederland  Richard Jansonius, portefeuillehouder verenigingsarbitrage Midden Nederland bij de KNHB, vertelde in zijn speech dat er vorig seizoen geen klachten zijn binnen gekomen over de arbitrage op onze club. Hij roemde ook de organisatie.
[ ..lees meer ]
4-4
Controles op de Veerwagenweg

Controles op de Veerwagenweg
Vanaf 14 april 2014 gaan de gemeente Houten en de Politie streng handhaven op automobilisten die stilstaan of parkeren op de Veerwagenweg langs de hockeyvelden. 

[ ..lees meer ]
2-4
Team uit Zuid Afrika speelt tegen MA1 HC Houten

Dinsdag 1 april (nee het was echt geen grap) speelde een Zuid Afrikaans team onder de 18 jaar een oefenwedstrijd tegen onze MA1. Het Zuid Afrikaanse team is een college team dat een week lang te gast is in Nederland en tegen diverse teams speelt. Zo hadden ze al een wedstrijd gespeeld tegen Alliance uit Heemstede en spelen ze nog
[ ..lees meer ]
20-3
Clubbonusactie Verkerk Volvo levert eerste €1.000,- op!

Door de clubbonusactie met Verkerk Volvo Houten krijgen we voor elk clublid (of ouder van jeugdlid) die bij Volvo Verkerk een nieuwe Volvo koopt of least €1.000 voor de clubkas.     Pieter Molen, zelf actief bij de club en vader van 2 jongens die bij de club hockeyen, heeft de eerste €1.000,- voor de club in ontvangst
[ ..lees meer ]
9-3
HCHouten gaat (weer) golfen

Fore - Op woensdag7 mei 2014 staat de tweede HCHouten-Golf-Bokaal op het wedstrijdprogramma. Vorig jaar is de eerste gespeeld en is toen gewonnen door Michiel Bruinsma. Deze unieke wedstrijd  - individuele stableford over 18 holes - wordt gespeeld op de mooie golfbaan van de Utrechtse Golfclub Amelisweerd .

[ ..lees meer ]
7-3
Alcoholbeleid

  Alcoholbeleid!
 
Per 1 jan is de wettelijke leeftijdsgrens voor alcohol verhoogd van 16 naar 18 jaar. Dat betekent dat er vanaf dat moment op sportcomplex De Meerpaal (maar ook in andere sportkantines, supermarkten, slijterijen en horeca) geen alcohol meer verkocht wordt aan mensen onder de 18 jaar.
[ ..lees meer ]