Vandaag jarig

Sven Goris
Julia van Ophem

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Download de app

Zoek


6-10
Ook MC2. MC5 en MC7 kampioen in voorcompetitie!


Naast het succes van de MC1, dat kampioen werd in eerste
klasse (zie het uitgebreide verslag met video elders op de site), viel er nog
[ ..lees meer ]
6-10
Meisjes C1 ongeslagen kampioen in de voorcompetitie!!

Yes!! Zaterdag 3 oktober heeft meisjes C1 de voorcompetitie winnend afgesloten tegen Soest. Een mooie beloning van de trainingsinzet van het team!

[ ..lees meer ]
6-10
Play-off wedstrijden 10 oktober bij HC Houten

Zaterdag 10 oktober worden er op onze club de play-off wedstrijden voor de JD, MD en een enkele wedstrijd MB en JB bij HC Houten gespeeld. In de bijlage is het wedstrijdprogramma van deze zaterdag opgenomen. Daarin ook de wedstrijden die bij Kampong en Leusden zullen worden gespeeld.
[ ..lees meer ]

Bijlage: Play-off schema Jeugd 2015-2016.xlsx
5-10
7 november 2015 : Koop nu je kaartje voor het feest van het jaar

Beste veteranen, trimmers, senioren en (niet-hockeyende)ouders,
Was je erbij op het Lustrumfeest? Dan weet je nog wat voor geweldig feest het was met een fantastische band. Niet geweest? Dan heb je nu een nieuwe kans, want op 7 november 2015 vieren we de 31e verjaardag van onze club en komt de LEUK DAT JE D'R BENT BAND op
[ ..lees meer ]
5-10
Houtwerk 42 on-line

Houtwerk editie nummer 42 staat on-line. Het eerste Houtwerk van dit seizoen.
Dit Houtwerk staat in het teken van de kennismakingen. We maken kennis met de nieuwe horecamanager, Jeroen van de Rest . Bovendien maken we kennis met de nieuwe trainer/coach van Dames 1, Michiel Veldhuijzen . En we stellen graag de coach en
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: Team in de Spotlight - Dames Veteranen A

Wat maakt de jullie als team zo bijzonder?
Wij zijn al lang bij elkaar en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. In 2014 kregen wij een trainer uit Heren 1 (Ollie) en daardoor zijn wij zoveel beter gaan spelen. Wij zijn toen ook met twee spitsen en vier middenvelders gaan spelen waardoor de druk vanuit het middenveld groot is.
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: De Andere Hobby - Martin Stolk

Wie is Martin Stolk?

Ik ben veertien jaar oud. Ik doe VWO/Technasium in de derde klas op het Cals College. Saskia Stolk is mijn zus, zij speelt in Dames 1.
Wat is je andere hobby?

[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: in gesprek met Jip Hogenelst en Gijs Oosterlee - coach en trainer/speler Heren 1

Het afgelopen seizoen was een zwaar jaar voor Heren 1. Tijdens het seizoen vonden er vele wisselingen in de selectie plaats. De sfeer en harmonie binnen de groep was niet optimaal. Dit seizoen is een nieuwe, frisse, start gemaakt. Met in de selectie vele nieuwe gezichten uit de eigen jeugd of uit andere seniorenteams. Een gesprek met de
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: in gesprek met Michiel Veldhuijzen - trainer/coach Dames 1

Vorig jaar was hij assistent trainer/coach van Dames 1. Sinds dit seizoen is hij hoofdverantwoordelijk voor het hoogste team bij de Dames. We maken graag kennis met hem; wat zijn de ambities, hoe gaat hij het aanpakken en wanneer is hij aan het einde van het seizoen een tevreden man. Kortom, in gesprek met Michiel Veldhuijzen.
[ ..lees meer ]
5-10
BOB = 0% op!

Zorg dus dat je altijd een Bob afspraak maakt, dan kan iedereen veilig thuiskomen. 100% Bob 0% op.
[ ..lees meer ]
5-10
NIX 18: geen alcohol onder de 18 jaar

Ben je geen 18?  Dan schenken we op de club geen alcohol aan je! NIX18 is de afspraak!
Ben je onder de 25? Maak het onze barmedewerkers dan gemakkelijk en toon je legitimatie als je alcohol bestelt. Hiermee voorkomen we boetes voor de club.

[ ..lees meer ]
5-10
Bestuur zoekt kandidaat voor portefeuille Hockeyorganisatie

Binnen het bestuur is de portefeuille Hockeyontwikkeling vacant doordat Danielle Roozekrans en Karin van Duuren in mei 2015 afscheid hebben genomen als bestuurslid.
Het bestuur zoekt nu een nieuw enthousiast bestuurslid die met nieuwe energie deze portefeuille verder kan laten 'groeien en bloeien'.
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: In gesprek met Horecamanager Jeroen van de Rest

"Ik ben op zoek naar enthousiaste gastheren en vrouwen”
Sinds juni 2015 is Jeroen van de Rest de nieuwe horecamanager van HC Houten. Velen van ons zullen hem al achter de bar en in de keuken aan het werk hebben gezien. We laten u graag nader kennis maken met de man die voor een groot gedeelte verantwoordelijk is voor de
[ ..lees meer ]
2-10
Train-de-trainer clinic op 16 Oktober

Beste leden,   het seizoen is nu een aantal weken aan de gang. De voorcompetitie zit er bijna op en de herfstvakantie komt eraan. Het STK ziet dat als een gunstig moment om met alle trainers samen te komen. Op Vrijdag 16 oktober zal er weer een train-de-trainer clinic plaatsvinden in samenwerking met Thomas
[ ..lees meer ]
28-9
Week van de scheidsrechter van 3 tot 10 oktober

Scheidsrechters zorgen ervoor dat wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen, zodat spelers optimaal kunnen genieten van het hockey spelletje. De meeste spelers, coaches, ouders en ander publiek weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak te weinig bij stil.

[ ..lees meer ]
27-9
Kandidaat-bestuurslid horeca: Victor Pekarek

Het bestuur is blij te kunnen aankondigen dat Victor Pekarek zich kandidaat stelt als nieuw bestuurslid Horeca. Victor zal de komende ALV worden voorgedragen door het bestuur als opvolger van Mark Heukels. Mark heeft door zijn drukke werkzaamheden aangegeven het bestuur te willen verlaten. Gelukkig hebben wij in de persoon van Victor een goede
[ ..lees meer ]
26-9
Uitbreiding gevraagd van de Feestcommissie

De feestcommissie is op zoek naar nieuwe leden. De feestcommissie organiseert jaarlijks een aantal feesten zoals het A/B feest, C-feest en een "seniorenfeest”. (Voor die laatste zijn we nog op zoek naar een kekke benaming!) Ook houdt de feestcommissie zich bezig met de Thé-dansants. Wij zorgen ervoor dat het dan lekker druk blijft,
[ ..lees meer ]
22-9
Inleveren/uitgifte materiaal trainers en keepersmaterialen & lockers

Op de HC Houten site via tab Hockey en dan Materiaal kun je relevante informatie en formulieren vinden voor corner maskers en lockers. 
[ ..lees meer ]
20-9
Clubbonusactie Verkerk Volvo

Elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij ‘onze dealer’ Verkerk in Houten een nieuwe  Volvo koopt of least, zorgt ervoor dat er een bedrag van maar liefst € 1.000 in onze clubkas wordt gestort! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die
[ ..lees meer ]
19-9
Informatie over de Grote HC Houten Clubactie 2015.

Na de vooraankondiging op de site en de toelichting tijdens de coachavonden ontvangen ook jullie nu de belangrijkste zaken voor de Grote Clubactie.
"Alleen met jullie enthousiaste hulp en motivatie wordt de actie een succes en gaat de nieuwe materiaalopbergruimte er komen!"
[ ..lees meer ]

Bijlage: Informatiebrief Grote Clubactie HCH 2015.pdf
11-9
Ben jij trainer/coach en wil jij ook een te gek coachbord?

NOG EEN VETTE ACTIE
Ben jij een coach komend seizoen op HC Houten en wil je ook een super coachbord?
Wij bieden je aan om er een via ons te kopen. Onze penningmeester past op de centjes, maar is bereid een stuk van de kosten voor deze ondersteuning te dragen.
[ ..lees meer ]
8-9
Gezocht: Code Oranje-Rood Vrijwilligers


Zoals misschien bekend kan het qua storm en wind nogal spoken op ons complex. De afgelopen twee jaren heeft het buitenmeubilair bij (zeer) sterke wind letterlijk het luchtruim gekozen en ook waaien er nogal eens doelen om. Gelukkig zijn er nooit gewonden bij gevallen. Om schade aan het materiaal en het clubhuis te voorkomen is het bestuur
[ ..lees meer ]
8-9
Het bestuur zoekt organisatietalent!

Wij zoeken een echte organisator ter versterking van het bestuur. Benieuwd naar de functie? Kijk dan snel onder 'vrijwilligers gevraagd'. Ook als je geen bestuursambities hebt staan hier leuke andere 'vacatures'.

[ ..lees meer ]
7-9
Hello Fresh, kersverse nieuwe sponsor HC Houten, 3 oktober op onze club

HC Houten heeft weer een kersverse nieuwe sponsor aankomend seizoen.
Wij zeggen -> Hello tegen HelloFresh. HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen
[ ..lees meer ]
2-9
Help mee ons complex schoon te houden!

Ons complex is prachtig en dat willen we natuurlijk graag zo houden. Daarom wordt veel tijd en aandacht besteed aan het schoonmaken van het clubhuis en de velden. Maar daaraan moeten we ook zelf ons steentje bijdragen. De schoonmakers kunnen  hun werk alleen goed doen als alle materialen en afval is opgeruimd.

[ ..lees meer ]
26-8
5% extra korting bij Holland Hockey House op jouw aankopen en steun HC Houten!

LEDENVOORDEEL & CLUBVOORDEEL

Draag jij HC Houten een warm hart toe en winkel je graag goed en goedkoop? Dan is de actie van Holland Hockey House met HC Houten perfect voor jou!

[ ..lees meer ]

Bijlage: Actie HC Houten 2015-2016.docx
25-8
Koop voordelig jouw hockeyspullen bij Hockeygear en steun daarmee HC Houten!

Hockeygear.eu Dé grootste en voordeligste hockeyshop; hockeysticks, hockeyschoenen en meer! Heeft u nieuwe hockeyspullen nodig? Bij de online hockeyshop Hockeygear.eu vindt u wat u zoekt! Wanneer u in de plaatselijke sportwinkel of hockey shop gaat kijken, treft u vaak een beperkt assortiment aan, maar bij Hockeygear.eu vindt u
[ ..lees meer ]

Bijlage: HC_Houten_banner_Hockeygear.html
6-8
Teamsponsoring; wat moet ik weten en wat kan ik doen?

De Sponsorcommissie vindt het fantastisch als een lid en/of ouder via zijn/haar bedrijf een team wil sponsoren voor wat betreft truien, jacks, trainingsbroeken of andere zaken.

[ ..lees meer ]