Stelling

Vandaag jarig

Stijn van der Poel
Peter Schweizer
Emma Schweizer

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Zoek


18-8
Planning 30 aug uitwisseling Houten - IJsseloever - Kampong

Elk jaar worden door diverse jeugdteams (ABCD) van HC Houten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een of meerdere oefenwedstrijden gespeeld. Ook dit jaar is  daarvoor de traditionele uitwisseling met IJsseloever en Kampong georganiseerd. Net als vorig jaar vindt deze uitwisseling op 1 zaterdag plaats en wel op 30
[ ..lees meer ]
15-8
Ben jij trainer/coach en wil jij ook een te gek coachbord?

Ben jij een coach komend seizoen op HC Houten en wil je ook een super coachbord?
Wij bieden je aan om er een via ons te kopen. Onze penningmeester past op de centjes, maar is bereid een stuk van de kosten voor deze ondersteuning te dragen.
[ ..lees meer ]
15-8
Mededeling Materialen en Lockers

Keepers en begeleiders van de jongste jeugd
Als je in bruikleen ontvangen spullen niet meer nodig hebt, dan moeten deze worden ingeleverd.  Op 27 aug van 20:00- 21:00 uur kunnen keeperspullen voor het nieuwe seizoen weer opgehaald worden op de club.
[ ..lees meer ]
13-8
Enthousiaste coach(es) voor MC7 gezocht

Voor de MC7 zijn we voor komend seizoen nog op zoek naar een enthousiaste coach of coaches.MC7 is een team met enthousiaste meiden die heel graag willen hockeyen maar waarvan de meeste nog weinig hockeyervaring hebben. Voor hen zijn we nog op zoek naar een enthousiaste coach. Wie vindt het leuk deze uitdaging aan te gaan? Hockeyervaring of
[ ..lees meer ]
13-8
Young Star Trainer inschrijving[ ..lees meer ]
29-7
Scheidsrechters & gastvrouwen gezocht voor Vet L toernooi

Op 31 Augustus organiseert het Veteranen L team het eerste specifiek op deze doelgroep gericht toernooi in Nederland: 1eHoutense windtoernooi !!
[ ..lees meer ]
16-7
Lustrum - clinic jeugd A t/m D

Op vrijdag 29 augustus organiseert de lustrumcommissie een clinic voor de jeugd. De clinic maakt onderdeel uit van het voorbereidingsprogramma voor de jeugdteams. Van 10-12 uur zal de CD jeugd een prachtig hockeyprogramma voorgeschoteld krijgen en van 13-15 uur de AB jeugd. Nadere informatie volgt nog.
[ ..lees meer ]
16-7
Trainingsschema Jongste Jeugd bekend!

We hebben een mijlpaal bereikt. Het trainingsschema voor de jongste jeugd is bekend. Op veler verzoek is er hard gewerkt om het al voor de zomer bekend te hebben. Door de inzet van vele vrijwillige uren van de lijnco√∂rdinatoren en anderen is olv STK het trainingsschema voor de Jongste Jeugd samengesteld, zie bijlage.   We hebben onze
[ ..lees meer ]

Bijlage: Publicatie Trainingsschema Jongste Jeugd HC Houten.pdf
15-7
Word Young Star Trainer!

Vanuit het STK Jongste Jeugd verzorgen we trainingen aan de jongste jeugd en hierin zijn de trainers erg belangrijk.  Vind jij het leuk om sportieve kinderen te stimuleren en te begeleiden in de hockeysport?  Ben je daarnaast nog ambitieus, sportief en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan zijn we opzoek naar
[ ..lees meer ]

Bijlage: Young Stars Vacature (1).pdf
6-7
Traditionele uitwisseling oefenwedstrijden en overige belangrijke data!

Elk jaar worden door diverse jeugdteams van HC Houten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een of meerdere oefenwedstrijden gespeeld. Ook dit jaar wordt de traditionele uitwisseling voor oefenwedstrijden met IJsseloever en Kampong georganiseerd. Net als vorig jaar zal deze uitwisseling op 1 zaterdag plaatsvinden en wel op 30 augustus.
[ ..lees meer ]
25-6
Aangepaste openingstijden (sporten en fysiotherapie) FysioWorkshop Meerpaal

LET OP!!
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
sporten en fysiotherapie!!
 
Beste klant,
Sporten bij FysioWorkshop :
Vanaf zaterdag 7 juni is de praktijk op de Meerpaal op zaterdag de hele dag,   dinsdag en donderdag avonden vanaf 18:30 gesloten .
[ ..lees meer ]
16-6
Houtwerk nummer 35 online

Houtwerk nummer 35 staat voor een deel in het teken van terug kijken op het afgelopen seizoen. Dit doen we in de eerste plaats met onze voorzitter Ed Achterberg . We spreken met Stefan de Leeuw , die afscheid heeft genomen als bestuurslid Prestatiesport. Wat vindt hij van de geleverde prestaties van de lijnteams. Wat ging goed en wat kan
[ ..lees meer ]
21-5
BBQ op Sportcomplex de Meerpaal

BBQ Sportcomplex de Meerpaal

Op sportcomplex de Meerpaal kunt u heerlijk genieten van een verzorgde barbecue.. Na uw wedstrijd samen met het gehele team gezellig aan de barbecue. Wellicht gezellig samen met uw tegenstander en/of familie.
Algemeen
[ ..lees meer ]
7-3
Alcoholbeleid

  Alcoholbeleid!
 
Per 1 jan is de wettelijke leeftijdsgrens voor alcohol verhoogd van 16 naar 18 jaar. Dat betekent dat er vanaf dat moment op sportcomplex De Meerpaal (maar ook in andere sportkantines, supermarkten, slijterijen en horeca) geen alcohol meer verkocht wordt aan mensen onder de 18 jaar.
[ ..lees meer ]